Smart Processing 1

Broadcast Partners werkt al jaren samen met Orban op het gebied van modulatie-processing producten. Tijdens de ontwikkeling van SmartRadio is er met Orban intensief samengewerkt aan een innovatieve oplossing die 100% cloud gebaseerd is. Als gevolg hiervan kunnen we Smart Processing aanbieden.

Smart Processing is een cloud- en webbased gebaseerd product en voorziet in perfecte hoge kwaliteit modulatie processing op basis van de welbekende Orban algoritmes. Maar dan gebaseerd op het gebruik van alleen software met bijbehorende licentie. Smart Processing is daarmee dé oplossing die voorziet in de vraag naar flexibiliteit en schaalbaarheid met betrekking tot processing.Smart Processing is net als alle andere SmartRadio producten as-a-service beschikbaar. Minimale looptijd is 1 maand, daarna kan er per maand verlengd, maar ook opgezegd worden.

Het gebruik is eenvoudig: verbind de software van Smart Processing middels AoIP software enerzijds met de geluidsbron en anderzijds met de gewenste bestemming. Bijvoorbeeld een DAB+ headend of een Content Delivery Network voor online streaming. De bediening van Smart Processing gebeurt webbased in een Chrome browser. Verander real-time de gewenste settings en ervaar de veranderingen! Sla eenvoudig je gemaakte preset op met je eigen bestandsnaam. Smart Processing is beschikbaar in 3 verschillende varianten: Basis, Medium en High-End. Wisselen van product is relatief eenvoudig mogelijk!

De webinterface is gebaseerd op de interface van de hardware producten van Orban, voelt daardoor vertrouwd aan en wordt wereldwijd door duizenden tevreden Orban klanten gebruikt. Smart Processing voegt de nieuwste mogelijkheden toe om zo uw signaal te voorzien van “Orban DNA” en af te leveren op de gewenste lokatie. Smart Processing is bedoeld voor radiostations die online of op DAB+ / Digitale Radio uitzenden maar kan ook voor andere toepassingen gebruikt worden. Het afmixen van commercials of programma’s waarbij de “on-air” sound beschikbaar is, is nu mogelijk.

Smart Processing software is in combinatie met SmartRadio playout beschikbaar vanuit diverse cloud-omgevingen. Maar Smart Processing kan ook desgewenst in een eigen private virtuele cloud-omgeving bij een bestaande playout worden geinstalleerd. Graag delen we onze requirements hiervoor.

Smart Processing is onderdeel van SmartRadio, het meest geavanceerde radio-as-a-service platform in the cloud

Smart Processing 2
Smart Processing 3

Smart Processing

Opties en specificaties