Garrett Bradbury Womens Jersey  Showcase | SmartRadio

Van radio-automatisering naar SmartRadio

 Multichannel

 Cloud Based

 Data Driven

Showcase

Aftermovie IBC 2019

Aftermovie IBC 2018

Aftermovie IBC 2017

aXemble headend highlights

SmartRadio wint de Best of Show Awards op IBC 2019 – Binnen de categorie ‘Radio Solutions’

 

13 t/m 17 september stond Broadcast Partners met hun stand op de IBC 2019 in de RAI in Amsterdam. Tijdens het evenement heeft Broadcast Partners met hun softwareplatform SmartRadio (Radio-as-a-Service), de ‘Best of Show Award’ gewonnen binnen de categorie ‘Radio Solutions’.
Broadcast Partners ontving deze prijs uit handen van de jury bestaande uit redactieleden van ‘Radio World International’.

Alle genomineerde bedrijven werden bij deze award beoordeeld op kwaliteit, relevantie binnen de sector, design, innovatie, technische excellentie en kostenefficiëntie.

TOPradio kiest voor RadioManager via Broadcast Partners

Afgelopen zomer heeft TOPradio ervoor gekozen om, samen met Broadcast Partners, Radio Manager te integreren in hun dagelijkse workflow.

“We zijn bij TOPradio tevreden om voortaan onze content te beheren met Pluxbox Radiomanager via Broadcast Partners. Een belangrijk voordeel is de rechtstreekse link tussen Radiomanager en onze automatisering, Aeron Studio. Pluxbox Radiomanager wordt trouwens niet alleen het dagelijkse werkinstrument voor producers en presentatoren. Het systeem stuurt sinds kort ook de programmatie en playlist aan via de gloednieuwe website www.TOPradio.be.”
 “Bram Vanhee, Presentator TOPradio”

“RadioManager is bij uitstek de oplossing voor automatiseren van de moderne productieomgeving, niet voor niets dat wij dit in zowel Aeron als SmartRadio hebben geïntegreerd. Heel gaaf om te zien hoe de driehoek Pluxbox, Broadcast Partners en TOPradio samen heeft gewerkt om naast de geweldige functionaliteit van Radio Manager ook een paar op maat gemaakte functies samen hebben ontwikkeld.”
 “Edward Hotchkin, Sales Manager Broadcast Partners”

Media

SmartRadio

Lees hier het artikel over SmartRadio, gepubliceerd door AV-Entertainment.