Garrett Bradbury Womens Jersey  Modules | SmartRadio

Van radio-automatisering naar SmartRadio

 Multichannel

 Cloud Based

 Data Driven

Smart Production

Smart Database

De Smart Database kan gebruikt worden voor het radio playout proces. Daarnaast kan informatie uit de Smart Database ook gebruikt worden om op meerdere plekken te publiceren. Bijvoorbeeld op een website of op social media. Het is in de Smart Database mogelijk om op een zeer gebruikersvriendelijke wijze nieuwe items of muziek toe te voegen. Een webbased drag en drop folder importeert alle formaten audio op soepele wijze en snel. Daarnaast is het mogelijk om alle relevante metadata toe te voegen en te editten. In de Smart Database is hiervoor een HTML based metadata editor beschikbaar

Smart Items

De Smart Item Browser toont alle beschikbare informatie uit de database overzichtelijk en erg gedetailleerd. Verdeeld in diverse categorieën en op eenvoudige wijze aan te passen en in te richten naar persoonlijke wensen. Op deze wijze is het mogelijk om alle cloudbased items op relatief simpele wijze te doorzoeken. Op gebruikersvriendelijke wijze is het mogelijk door middel van drag en drop items te verplaatsen van categorie.

Smart Radio Scheduler

Gebruik de Smart Radio Scheduler om het format van je radiostation op alle onderdelen te finetunen. Gedetailleerde informatie van de geplande items is zichtbaar. De Smart Radio Scheduler kan ook gebruikt worden voor het plannen van inkomende feeds, bijvoorbeeld voor editie- en of locatie uitzendingen. De Format planner zorgt voor een soepele integratie met Music Master scheduling software.

Smart Production

Gebruik bij Smart Production de geïntegreerde versie van Radiomanager voor multichannel produceren van je merk. Het draaiboek van Radiomanager synchroniseert soepel met alle informatie in de Smart Database en met de Smart Player. Door deze integratie is publiceren op relatief simpele wijze mogelijk op meerdere platforms. Alle informatie die gewenst is in de productie omgeving van een radiostation worden in een digitale rundown verwerkt waardoor het mogelijk is om op relatief simpele maar vooral efficiënte wijze deze informatie op meerdere kanalen te gebruiken. Radiomanager is de tool om al deze informatie in te zetten op bijvoorbeeld Smart Publication, Smart Visual Radio, maar ook op EPG functies, DAB+ slideshows, Facebook, Soundcloud of voor Radio DNS.

Smart Playlist

De Smart Playlist toont alle content in een overzichtelijk weergave, per item. In de Smart Playlist kan ieder gepland uur geopend worden. Smart Playlist toont of er minimaal 60 minuten audio per uur aanwezig is. Cloud based voicetracken is mogelijk in ieder gescheduled uur.

Smart Player

De Smart Player is een cloudbased radio playout. Het is eenvoudig mogelijk door middel van drag en drop om losse items aan de Smart Player toe te voegen. De werking van deze Smart Player is helemaal webbased, beschikbaar in de Chrome browser op ieder platform en zeer gebruikersvriendelijk.

Smart Live Player

De Smart Live Player is de nieuwste toevoeging op SmartRadio.De module is voorbereid op live assist mogelijkheden. De Smart Live Player werkt met 2 cart decks en toont de belangrijkste metadata. Verder is Smart Live Player voorbereid op gebruik van de modernste AoIP protocollen. Smart Live Player is toepasbaar in private cloud omgevingen.

Smart Commercial Scheduler

Creëer en plan uw campagnes met onze nieuwe module: de Smart Commercial Scheduler

Smart Scheduler

Smart Scheduler is nieuwe software waarmee binnen SmartRadio een radiokanaal voorzien kan worden van een eigen format en de instellingen resulteren in een uitzendschema. Smart Scheduler is vergelijkbaar met Powergold en/of Music Master. Smart Scheduler werkt met AerOn, Smart (Non-Stop) Player, maar ook andere playout-systemen die op API niveau kunnen verbinden. De Smart Scheduler werkt web-based en geeft helder en overzichtelijk de gedetailleerde informatie weer.

Smart Publication

Smart Publication

Smart Publication biedt een modern en innovatief publicatie platform aan voor audio en video toepassingen. Met adaptive streaming, transcodering voor ieder device of operating system. Smart Publication geeft gedetailleerde inzichten in analyse middels statistieken over bijvoorbeeld bereik. Smart Production zorgt voor publicatie van live audio en videostreams maar ook voor audio en video on demand. Bijvoorbeeld uitzending gemist. Het is mogelijk een eigen gepersonaliseerde player te gebruiken waarbij elementen van logo bijvoorbeeld zichtbaar worden in de player.

Smart Processing

SmartRadio introduceert wereldklasse cloudbased modulatie processing in diverse varianten. Gebruik het nummer één processing merk en pas op simpele wijze, webbased, alle parameters aan op gebied van levelling, compressie en andere elementen. Realiseer je eigen unieke geluid online. Dit product is ook standalone cloud- en webbased beschikbaar buiten SmartRadio.

Smart DAB + aXemble

SmartRadio introduceert een DAB+ headend in een software-as-a-service oplossing voor encoderen en multiplexen van alle type signalen of streams voor DAB+ uitzendingen. In een volledige oplossing op gebied van de actuele randvoorwaarden zoals bijvoorbeeld encoderings algoritmes en DLS / SLS functionaliteit. Gebruikersvriendelijk en eenvoudig in te stellen middels een webbased gebruikers omgeving. Het beheren van je eigen DAB+ multiplex is mogelijk. In de SmartRadio omgeving is het eenvoudig om een cloudbased radiostation aan te maken, te voorzien van audioprocessing en vervolgens op een multiplex te zetten.

Smart Digi Pluggen

SmartRadio biedt in samenwerking met Digi Pluggen alle nieuwe beschikbare nieuwe muziek wekelijks direct vanuit de muziekindustrie, as a service, beschikbaar. Inclusief alle metadata. Alleen beschikbaar in Nederland. Smart Digi Pluggen biedt muziek aan in diverse categorieen, en stelt diverse soorten bestandsformaten beschikbaar MP3, MP4 of WAV files.

Smart Media Management

Smart Media Management is een cloud- en webbased module voor multichannel media bedrijven en is beschikbaar in diverse varianten. Bekijk alle inkomende nieuwsfeeds en andere bronnen. Wijs een nieuwsverhaal toe aan een producer of verslaggever, kijk naar een preview van materiaal, organiseer je rundowns voor radio- en tv of maak een verhaal wat op diverse online platforms wordt gepubliceerd. Smart Media Management heeft toegang tot de Smart Database waardoor alle audio- en video content inclusief metadata, op iedere plek, altijd beschikbaar is.

Smart Visual Radio

Smart Visual Radio is een complete en slimme oplossing op gebied van Visual Radio. Hierdoor is het relatief simpel mogelijk om op onderdeel video toe te voegen aan audiocontent. De oplossing bestaat uit een 100% geautomatiseerd systeem wat door middel van ingebouwde automatische intelligentie begrijpt hoe een DJ, presentator of gast te volgen is in een live uitzending. Produceer op relatief simpele wijze een video item voor online. Integratie met Smart Production via Radiomanager is mogelijk waardoor op efficiente wijze multichannel produceren mogelijk is. In bestaande studio omgevingen is integratie met audio mengtafels mogelijk, bijvoorbeeld met LAWO, DHD en Axia.

Smart Tools

Smart Analytics

Smart Analytics voorziet in deep data analyse van gepubliceerde content. Maakt het mogelijk om het productieproces inzichtelijk te maken op diverse vlakken. Meet de relevantie of het bereik en maakt inzichtelijk hoe de informatie gewaardeerd wordt door het publiek. Consultancy en advisering zal gedetailleerde inzichten en adviezen geven aan de hand van verkregen data. Hierdoor is het mogelijk relevant te blijven voor je online publiek of om bijvoorbeeld bepaalde strategische doelen te halen. Smart Analytics voorziet in gedetailleerde strategische informatie voor een hoofdredacteur, station-manager of commercieel manager en introduceert hierdoor data-gedreven productieprocessen.

Smart Speech to Text

Automatische spraakherkenning van Smart Speech to Text zet het gesproken woord om in tekst. Met de service indexeer je in batch of in real-time al je content in een handomdraai. Alle woorden zijn gemarkeerd met timestamps waardoor de database beter doorzoekbaar wordt gemaakt.
We maken gebruik van encryptie en slaan niks op. We verwerken de content, sturen de resultaten terug en verwijderen alle data weer van onze servers. Zo is het indexeren van alle content makkelijk, veilig en snel beschikbaar.